Peuterschool Partou

336-skon-allio-partou-en-gastouderopvang-nederland-zijn-partou

Peuterschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Partou verzorgt binnen de Caeciliaschool een peuterschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Voorschoolse Educatie

Met het educatieve programma Puk & Ko worden kinderen spelenderwijs voorbereid taal, rekenen en motorische ontwikkeling op de basisschool. Hiervoor worden activiteiten als voorlezen, knutselen zingen en samen spelen georganiseerd.

Samen spelen

Op de peuterschool spelen de kinderen samen. Dat is leuk, en leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen en op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool.

Soepele overgang

Het is voor kinderen spannend om voor de eerste keer naar de basisschool te gaan. Kinderen van de peuterschool zijn al gewend aan de schoolomgeving. De leerkrachten helpen ze bij een soepele overgang naar de basisschool. Dit wordt onder andere gedaan door gezamenlijke activiteiten met groep 1/2 .

Informatie

Voor informatie kunt u binnenlopen op onze locatie aan de Rossinistraat (0334779861) of bellen met Partou (088 – 2357500). U kunt uw kind ook direct aanmelden via de website. www.partou.nl