Peuterschool Partou

336-skon-allio-partou-en-gastouderopvang-nederland-zijn-partouPeuterschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De Caeciliaschool heeft een peuterschool van Partou in de school voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Met onze peuterschool brengen we alle voorzieningen met betrekking tot onderwijs en kinderopvang van 2 t/m 12 jaar samen.

VE

Vanuit het educatieve Programma Puk & Ko worden kinderen spelenderwijs voorbereid op de basisschool op het gebied van taal, rekenen en motorische ontwikkeling.
Dit doen wij door het aanbieden van thema gerichte activiteiten als voorlezen, knutselen zingen en samen spelen. Door onze goede samenwerking met de basisscholen zorgen wij voor een optimale doorgaande leerlijn naar de basisschool.

Samen spelen

Op de peuterschool spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen en op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool.

Soepele overgang

Het kan voor kinderen spannend zijn om voor de eerste keer naar school te gaan. Kinderen van de peuterschool zijn al gewend aan de schoolomgeving en de juffen helpen ze bij een soepele overgang naar de basisschool. Dit wordt o.a. gedaan door gezamenlijke activiteiten met groep 1/2 .

Informatie

Voor informatie kunt u binnenlopen op onze locatie aan de Rossinistraat (0334779861) of bellen met Partou (088 – 2357500).
U kunt uw kind ook direct aanmelden via de website. www.partou.nl