Opleidingsschool

Stageplaatsen

De Caeciliaschool biedt diverse stageplaatsen aan en nodigt studenten, met plezier, uit om te leren op de werkplek en ons team te versterken.
We vragen van studenten een open en positieve mentaliteit en de bereidheid met ons te participeren aan de vorm waarop we ons onderwijs inrichten en we ons als school ontwikkelen. Op deze website en met de informatie uit de schoolgids krijg je een beeld van hoe er wordt gewerkt en wat de identiteit van de school behelst.

De Caeciliaschool is een opleidingsschool, dit houdt in dat we een samenwerking hebben met het instituut Theo Thijssen, Hogeschool Utrecht en studenten een stageplaats aanbieden. Daarnaast hebben we ook plekken voor studenten van andere trajecten en eventueel andere Pedagogisch Academische scholen.

De begeleiding van studenten ligt in handen van geschoolde praktijkopleiders en de schoolopleider, die bekend zijn met het competentiegericht opleiden en begeleiden. De schoolopleider begeleidt en coacht zowel studenten als hun praktijkopleiders.

Wil je informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van stageplaatsen, neem dan via de mail contact op met de schoolopleider: Wilma Kroonenburg (w.kroonenburg@kpoa.nl). Geef in je mail duidelijk aan wat je vragen en wensen zijn. Denk hierbij aan de opleiding die je doet, de fase waarin je zit, de gewenste bouw of groep, stagedag(en) en de periode waarin je wilt komen.