Schoolnieuws

Groepennieuws

We wensen iedereen een fijne meivakantie. Tot 14 mei!

Facebook photo

Kijken jullie ook vanavond om 19.00u het jeugdjournaal? Onze groepen 7-8 komen op TV omdat zij vandaag de koningsspelen hadden in het nieuwe zwembad Amerena!

Het is feest in Amerena! Vanochtend begonnen veel kids van Caeciliaschool en ‘t Spectrum met een lekker ontbijt. Toen konden de #Koningsspelen beginnen. Eerst een warming up en daarna meedoen aan diverse activiteiten in de baden. En wat deed het NOS-Jeugdjournaal in Amerena? Kijk voor een korte impressie naar het filmpje!

Geplaatst door Gemeente Amersfoort op vrijdag 20 april 2018

Facebook photo

De groepen 5,6 en 7 waren op schoolreisje naar Hellendoorn. Wat hebben ze genoten!!!

Facebook photo

De groepen 3,3/4 en 4 waren vandaag op schoolreisje naar Dinoland! Het was fantastisch!

Facebook photo

Het was vandaag een hele gezellige dag! We begonnen met het paasontbijt. Alle leerlingen hadden voor een andere leerling een ontbijt gemaakt en meegenomen in een knapzak! Dat zag er feestelijk uit. Daarna waren er mooie vieringen waarbij er stil werd gestaan bij het thema ‘Pasen’.
We wensen iedereen fijne dagen!
Tot dinsdag 3 april.