Schoolnieuws

Groepennieuws

We wensen iedereen een hele fijne vakantie! Tot 27 augustus om 15.30u dan openen wij het schooljaar weer met een nieuwjaarsreceptie!

Facebook photo

We zijn begonnen! Caecilia got talent!

Facebook photo

We wensen iedereen een....:

Facebook photo

De leerlingen van groep 8 hadden vandaag hun buitendag! Alle groepen hebben o.l.v een natuurdocent een geweldige dag beleefd! Wat een gave ervaring! Volgend jaar doen we dit zeker weer.

Facebook photo

Het schoolreisje van de groepen 1/2 is begonnen!

Facebook photo

Vandaag was de spectaculaire opening van het thema van het schoolreisje voor de groepen 1/2.
Professor reiswafel heeft een tijdreismachine. Maar oh nee, hij is kapot gegaan. Iedereen is in de verkeerde tijd terecht gekomen. Rosa ridder met paard, Robbie robot, en anderen. Zou hij de juiste tijd weer kunnen vinden? Wellicht kunnen de kinderen helpen door een tekening te maken? Als dat maar goed komt.

Facebook photo

De groepen 8 hebben vandaag een bezoek gebracht aan Kamp Amersfoort. Het was een indrukwekkende en zeer interessante ochtend!