Schoolnieuws

Wij wensen iedereen een fijne vakantie! Dinsdag 30 oktober openen wij de deuren van de school weer. Tot dan!

Facebook photo

Meester Hans gaat met pensioen. Hij heeft na 42 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben vandaag afscheid genomen van de Caeciliaschool. We wensen Hans veel geluk!

Facebook photo

Kom jij bij ons werken? Of ken je iemand die een baan zoekt? Wij horen het graag!

Facebook photo

Vandaag hebben we echte timmerlieden in de school! Juf Judith van Scholen in de kunst maakt met de groepen de mooiste kunstwerken!

Facebook photo

Vanochtend hebben we samen met de leerlingen van de PWA en Partou de Kinderboekenweek geopend. Het thema van dit jaar is; vriendschap!

Facebook photo

Spelend leren in groep 3. Spring het woord van je kaartje in stukjes en leg het kaartje in de juiste hoepel neer! Ze hebben genoten en veel geleerd.

Facebook photo

Een interessante avond voor ouders, onderwijs- en zorgprofessionals.
Meld je aan via onderstaande link!

Wijknieuws