Kleding

Op de Caeciliaschool moeten kinderen, medewerkers, ouders/verzorgers en bezoekers passend gekleed zijn.

We zijn een ontmoetingsplaats voor jong en oud en verwachten dat iedereen daar rekening mee houdt met de volgende regels:

• Kleding mag niet aanstootgevend, kwetsend of uitdagend zijn op politiek, godsdienstig en/of seksueel vlak. (bv erg korte truitjes, laag decollet√© of erg korte rokjes, het zichtbaar dragen van strings of kleding met aanstootgevende en/of discriminerende teksten of tekens.
  • Tijdens de lessen worden geen jassen, petten, mutsen e.d. gedragen. Een hoofddoek mag wegens religieuze overtuiging gedragen worden, behalve in situaties waarbij gevaar voor de persoon zelf en/of anderen kan ontstaan (bijv. gymnastiek en handenarbeid)
  • Het is niet toegestaan kleding te dragen die het gezicht bedekt omdat dat onderlinge communicatie belemmerd.
  • Tijdens bewegingsonderwijs mogen voor de veiligheid geen sieraden worden gedragen.