Inschrijvingen

Aanmelden

Wij willen nieuwe ouders van harte uitnodigen om een afspraak te maken voor een centrale rondleiding. Helaas kunnen deze rondleidingen momenteel geen doorgang vinden. Als u ons mailt op onderstaand mailadres dan zullen wij u een virtuele rondleiding sturen. Wij hopen u hierdoor toch een kijkje in onze school te geven.

LET OP! Onze groepen 1, 2 zijn voor schooljaar 2020-2021 en schooljaar 2021-2022 VOL. U kunt zich wel laten plaatsen op de wachtlijst voor de groepen 1 en 2.

Tijdens de virtuele rondleiding wordt er met u een ronde gelopen door de school. Mogelijk ontstaan er een aantal vragen deze kunt u stellen door een replay te sturen op de ontvangen mail.

Om aan te melden voor de virtuele rondleiding kunt u een mail sturen naar: admin.caeciliaschool@kpoa.nl Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer en de naam en geboortedatum van uw kind.

Wanneer u gaat verhuizen en kinderen bij ons op school wilt aanmelden kunt u contact opnemen met school.

Graag tot ziens!

Desiree Sorgedrager