Inschrijvingen

Aanmelden

Wij willen nieuwe ouders van harte uitnodigen om een afspraak te maken voor een centrale rondleiding. Deze rondleidingen worden gegeven op de volgende donderdagen van 9.00 tot 9.45 uur of van 9.45 tot 10.30 uur.

• 12 december 2019 (VOL)
  • 6 februari 2020
  • 7 mei 2020
  • 18 juni 2020
  • Open dag vrijdag 6 maart 2020 tussen 9:00 en 11:00 uur vrije inloop.

Tijdens deze rondleiding wordt er met u een ronde gelopen door de school en maakt u kennis met de dagelijkse praktijk. Natuurlijk heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen. Aan het eind van de rondleiding krijgt u informatie over de aanmeldingsprocedure en u ontvangt u een aanmeldingsformulier.

Om aan te melden voor een rondleiding kunt u een mail sturen naar: admin.caeciliaschool@kpoa.nl Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer en de naam en geboortedatum van uw kind. Wilt u ook een tijd aangeven.

U kunt ons ook bellen om aan te melden voor een rondleiding op telefoonnummer 033-4790021.

De rondleidingen worden gedaan door de schoolleiding.

Naast deze rondleidingen zien wij dat er ook aanmeldingen worden gedaan voor leerlingen in verband met verhuizingen. Op dit moment kunnen wij geen kinderen meer plaatsen in de groepen 4 en 7.

Wanneer u gaat verhuizen en kinderen bij ons op school wilt aanmelden kunt u contact opnemen met school voor een rondleiding.

Graag tot ziens!

Ronald Post en Wouter Siebers