Hoe brengen wij u op de hoogte?

Goede communicatie tussen ouders en leerkrachten is belangrijk. Ons doel is om ouders goed te informeren over activiteiten en ontwikkelingen op school. Hiervoor gebruiken we:

Communicatiemiddelen van de Caeciliaschool:

Digiduif:
Alle informatie verzenden we via Digiduif. Ouders vragen we een account aan te maken via Digiduif.nl. Daarna ontvangt u van ons een code die gekoppeld is aan uw kind om de informatie die wij sturen te ontvangen. Heeft u geen code ontvangen? Dan kunt u die opvragen bij onze administratie. Voor op uw smartphone of tablet is er Digiduif app beschikbaar.
In de agenda van Digiduif staan alle belangrijke momenten gedurende het schooljaar. U in Digiduif uw contactgegevens delen met andere ouders. Zo is het makkelijk wanneer uw kind ergens aan het spelen is om de gegevens van de andere ouder snel te zoeken. U kunt zelf aangeven of u uw contactgegevens zichtbaar wilt stellen voor andere ouders.

Heeft u onze facebook pagina al geliked? Hierop plaatsen wij regelmatig leuke nieuwtjes en berichten over de school.

WhatsApp op groepsniveau
Sommige groepen hebben een eigen WhatsApp groep. De klassenouders delen hier informatie met de overige ouders. Wilt u deelnemen aan zo’n WhatsApp groep? Vraag aan de klassenouders hiervoor om een uitnodiging. We vragen u met klem de WhatsApp groepen alleen te gebruiken voor belangrijke schoolzaken.