Communicatie

Communicatie tussen ouders en leerkrachten vinden wij van het grootste belang. Daarbij is ons doel om ouders zo snel en zo direct als mogelijk te informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school. Op onze school gebruiken wij verschillende manieren op u op de hoogte te brengen van informatie omtrent de school of de groep. Hieronder lichten we ze kort toe:

Communicatiemiddelen van de Caeciliaschool:

Digiduif:
Alle informatie die wij u geven, verzenden wij via Digiduif. Ouders vragen wij zelf om een account aan te maken via Digiduif.nl. Vervolgens ontvangt u van ons een code die gekoppeld is aan uw kind. Daarmee kunt u alle informatie die wij verzenden ontvangen. Heeft u geen code ontvangen? Dan kunt u deze opvragen bij onze administratie. Voor op uw smartphone of tablet is er ook een handige app beschikbaar. Tevens staat in de agenda van Digiduif alle belangrijke momenten gedurende het schooljaar genoemd. Ook kunnen uw contactgegevens gedeeld worden met andere ouders. Zo is het makkelijk wanneer uw kind ergens aan het spelen is om de gegevens van de andere ouder snel te zoeken. U kunt zelf aangeven of u uw contactgegevens zichtbaar wilt stellen voor andere ouders.

Heeft u onze facebook pagina al geliked? Hierop plaatsen wij regelmatig leuke nieuwtjes en berichten over de school.

WhatsApp op groepsniveau
Sommige jaargroepen hebben een eigen WhatsApp groep waarmee de klassenouders belangrijke informatie delen met de overige ouders. Wilt u deelnemen aan zo’n WhatsApp groep? Vraag aan de klassenouders van de betreffende groep om een uitnodiging hiervoor te ontvangen. We willen u wel namens de andere ouders vragen om deze groep echt alleen te gebruiken voor belangrijke zaken, zoals hulp voor het rijden naar een excursie of een reminder voor de spullen voor het paasontbijt. Vragen met betrekking tot voetbalplaatjes etc. zoveel mogelijk via privé berichten versturen. Zo blijft de WhatsApp groep toegankelijk voor alle ouders.