ABC-school

ABC Randenbroek

In onze wijk werken scholen (Caeciliaschool en PWA), kinderopvang (SKA en Partou) en Indebuurt033 intensief samen. Dit wordt een ABC (Amersfoortse Brede Combinaties) genoemd.

ABC Randenbroek wil dat kinderen goed opgroeien in de wijk. Wij willen kinderen de kans geven hun talent te ontwikkelen. Daarvoor organiseren wij extra activiteiten voor kinderen, naast het reguliere onderwijsaanbod. Dit gebeurt tijdens school, maar ook na schooltijd. Het gaat om activiteiten gericht op Sport, Cultuur, Natuur, Wetenschap en Techniek. Kinderen leren overal: thuis, op school, bij de opvang, tijdens sport, door samen te spelen in de buurt, noem maar op. In ABC Randenbroek werken we samen aan dat leren. Zo ontstaan doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen voor kinderen.

Daarnaast bieden wij ook activiteiten aan voor ouders waarin ontmoeten en opvoeden centraal staan.

Wij werken met elkaar samen onder het motto: It Takes a village to raise a child (Micha de Winter)

Wilt u weten welke activiteiten er allemaal zijn? Ga naar www.abc-amersfoort.nl De activiteiten worden gedurende het jaar aangevuld. Via deze site kunt u uw kind ook aanmelden voor een activiteit. U dient hiervoor een account aan te maken. Hieronder staat de handleiding voor het aanmaken van een account. Eerst maakt u een ouderaccount aan, daarna kunt u de gegevens van uw kind(eren) toevoegen.

1. Klik op ‘mijn account’, rechtsboven aan de pagina.
  2. Klik op “Nieuw op ABC Amersfoort? Klik hier om u te registreren” .
  3. U komt terecht op abc-amersfoort.nl/registreren Hier maakt u eerst uw eigen ouder account aan. Onder een ouderaccount kunt u vervolgens meerdere kinderen aanmelden. Op het registratieformulier vult u dus uw eigen gegevens in.
  4. Klik op Registreer en wacht op de welkomstmail die u zal ontvangen op uw zojuist ingevoerde email adres.
  5. Ga opnieuw naar abc-amersfoort.nl en klik op “MIJN ACCOUNT” .
  6. Login met uw nieuwe gegevens.
  7. Om een kind toe te voegen klik op “Bekijk dit” onder “Kind account toevoegen”.
  8. Vul de gegevens van uw kind in & klik op Toevoegen.
    Herhaal stap 6 & 7 als u meerdere kinderen heeft.
  9. Vervolgens kunt u de activiteiten bekijken en een van uw kinderen, die u in stap 6 & 7 heeft toegevoegd, aanmelden voor deze activiteiten.

Veel plezier bij de activiteiten van ABC Randenbroek!

Heeft u ideeën voor activiteiten, dan kunt u contact opnemen met de coördinator, Inge Brouwer-Silverentand, inge.brouwer@abc-amersfoort.nl